Jdi na obsah Jdi na menu

2. KROK

Budování sítě samospotřebitelů


Nemusíte vůbec nic prodat, stačí si postupně budovat síť samospotřebitelů, kteří si budou objednávat sami na sebe, využívat výhodných cen a registrovat další členy, kteří mají také zájem o výhody Klubu Global. Jejich body budou i Vašimi. Ideální je obě možnosti kombinovat - spotřebovávat pro vlastní potřebu zboží za skvělé ceny a navíc s navrácením peněz v provizích a zároveň registrovat lidi, kteří mají o zboží zájem a vyplatí se jim tak investice do registrace. Provize si lze nechat načítat do libovolné částky a vybrat si ji např. jenom 1x za rok. Nikdy nepropadnou firmě, jak je tomu u jiných MLM firem. Můžete si ji ale samozřejmě vybírat každý měsíc. Znamená to, že můžete přivádět do firmy nové členy, kteří si chtějí buď vydělat nebo chtějí využívat nákupů se slevou a s návratností peněz v provizích. Není to ale o tom, za každou cenu uhnat člověka k registraci. Je to o tom najít lidi, kteří chtějí aktivně pracovat z domu nebo chytře nakupovat. Možností kde je hledat je spousta (inzerce, Facebook, lidé ve Vašem okolí apod.)

 

Vyplácení provizí


Provize si lze nechávat na členském účtu, načítat a vybrat si je, až se nakumuluje větší částka. Provize tedy nepropadají firmě, pokud si je nevyberete. Pracovat lze na dohodu o provedení práce /na Slovensku na zmluvu o dielo/ nebo na živnostenský list. Pokud pracujete na dohodu o provedení práce, provize se vyplácí od 4.000,-- Kč, pokud na živnostenský list, pak si můžete provize vyplácet od 500,-Kč.

 


Registrační balíček


Pro začátek spolupráce je důležité, abyste měli něco v ruce.

V registračním balíčku máte vše potřebné do začátku, a to:
- katalog cukrovinek
- katalog produktů Global
- brožuru Projekt /marketingový plán/
- vzorky vitamínových a minerálních nápojů
- přidělený PIN, díky kterému máte nižší ceny u produktů Global a vstupy na e-shopy za body,
to vše za pouhých 250 Kč, registrační poplatek je jednorázový, žádné jiné poplatky už nikdy platit nebudete.

Proč se ale vůbec Globalu 3000 platí poplatky za to, že pro něj chcete pracovat? Hlavně proto, že majitel firmy všechno vybudoval úplně sám, vymyslel produkty, marketingový plán, strategii, odměňovací systém, sám sháněl první lidi. Vy už přicházíte k hotovému. Pouze se do firmy zaregistrujete a máte vše k dispozici. Jak s tím kdo naloží je jeho věc. Někdo se vžije do role oběti, že naletěl, zaplatil poplatek a nevidí žádnou odměnu, žádný zisk. To jsou ale lidé, kteří se vůbec neodhodlali s prací začít. Tím, že zaplatíte poplatek si nezaručujete výdělek! Vše si musíte odpracovat sami. Je to jako podnikání. Co si neuděláte, to nemáte. Ale zkuste si sami rozjet své podnikání za 250,-! Zkuste sami zrealizovat svůj nápad! Žádný nemáte? Global už za Vás vše vymyslel a zařídil! Vy se můžete pouze přidat a realizovat své malé nápady v rámci spolupráce! Nikdo Vám do toho nebude mluvit, nikdo Vás nebude kontrolovat. Budete se mít ale vždy na koho obrátit. Můžete získat nejen solidní přivýdělek, ale také si můžete vybudovat hlavní měsíční příjem. Být samostatní a pány svého času! Můžete si plnit své sny! Bude Vás to celé stát pouze 250,-.

Zdá se Vám to pořád hodně?

Výhody spolupráce

 

S jakým nadšením pracujete, taková je odměna. Neznám jinou práci, kde se výplata tolik odvíjí od pracovního nasazení. Je ale potřeba opravdu pracovat a tvrdá práce se brzy vyplatí. Odměny jsou velice tučné, pokud se člověk práci věnuje, může se během pár měsíců vyšplhat na nadstandardní měsíční příjem. Navíc se body sbírají kumulativně, nikdy se nenulují, takže Vás posouvají na vyšší a lépe placenou pozici, ze které nemůžete nikdy spadnout.
S čímkoliv byste si nevěděli rady - v začátcích i později, vždy pomůžu a poradím. Budu tady pro Vás, kdykoliv budete potřebovat. Na FB, telefonu, mailu. Je to velice zábavná práce, kde si jste naprosto svým pánem, nikdo Vás nebude kontrolovat a nemusíte jezdit na žádné semináře, ani školení. Můžete pracovat pouze "od stolu",tedy přes internet.

 

Závěr


Závěrem chci uvést, že to možná vypadá složitě, ale opravdu není a záleží jen na Vás na co se zaměříte, zda budete jen odebírat pro sebe a své známé nebo se rozhodnete si výrazně přispět do rodinného rozpočtu. Na trhu je např. mnoho kosmetických firem, které si navzájem konkurují, ale konkrétně třeba cukrovinky takto nenabízí nikdo a za tak skvělé ceny. Cukrovinky se prodávají opravdu samy, kamkoliv člověk vezme katalog (do práce, po rodině, známí do práce apod., každý si objednává, protože ceny jsou bezkonkurenční). Poplatek za registraci se Vám vrátí velice rychle.

V případě dalších informací mě neváhejte kontaktovat, na emailovou adresu 

Skutecka@seznam.cz

ostatní kontakty naleznete v záložce : KONTAKTY

 

Jak se zaregistrovat ???


Pokud budete mít zájem o registraci, kontaktujte mě prostřednictvím emailové adresy Skutecka@seznam.cz, do předmětu emailu napište "spolupraceGLOBAL". zašlu Vám platební údaje a informace jak dál postupovat.

 

POKUD NEMÁTE ZÁJEM O SPOLUPRÁCI ALE RÁDI BY JSTE SI OBJEDNALI COKOLIV Z PARTNERSKÝCH E-SHOPŮ

TAK MNE NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT (Email, Facebook, Instagram, SMS) 

STAČÍ NAPSAT NÁZEV E-SHOPU, NÁZEV VÝROBKU (popř.KÓD) , KONTAKT NA VÁS 

- budeme v kontaktu, provedu zadání objednávky a sdělím Vám konečnou cenu, poté mi objednávku potvrdíte a já jí odešlu , zboží obvykle dorazí během 3-4 pracovních dní, záleží na dopravci. Zboží skladem je zasíláno ihned po doručení objednávky.

DOPRAVA A PLATBA  

- nad 1000,- / zdarma 

- do 1000,- / 130,-